Παραδόθηκε ο Απ. Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Δείτε:

Ένταλμα σύλληψης για Απόστολο Λύτρα – Θα οδηγηθεί στη φυλακή

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση που ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια, έγινε δεκτή καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές συγγενείς του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι του στον Γέρακα και απειλές σε βάρος της συζύγου του, η οποία διαμένει εκεί μετά την άγρια κακοποίηση της.

Στο μεταξύ, για την Πέμπτη 27 Ιουνίου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί η πρώην σύζυγος του  Απόστολου Λύτρα.

Η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνηςπαράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον γνωστό δικηγόρο.

Οι κατηγορίες απορρέουν από το γεγονός ότι το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που διαμένει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου  συζύγου του Απόστολου Λύτρα που έπεσε από τον ίδιο θύμα άγριου ξυλοδαρμού, υποστήριξε ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη, εξετάστηκε και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση. Έτσι, δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί